Gruziniškas slyvų ir obuolių padažas žiemai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Slyvų ir obuolių padažas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus, kvapnus ir gardus slyvų ir obuolių padažas žiemai. Tinka prie mėsos, paukštienos ar net troškinius. Ruošti galima iš įvairiausių rūšių slyvų, tik jas Labai skanus, kvapnus ir gardus slyvų ir obuolių padažas žiemai. Tinka prie mėsos, paukštienos ar net troškinius. Ruošti galima iš įvairiausių rūšių slyvų, tik jas reikėtų rinktis sveikas, be sumušimų, kad padažas gerai laikytųsi. Pagal šias proporcijas paruošiu maždaug 2 stiklainius 750 ml talpos. (...daugiau) Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas slyvų (svoris su kauliukais)
200 gramų obuolių
1 vienetas aitriųjų pipirų
6 skiltelės česnako
3 šaukšteliai cukraus
2 šaukšteliai druskos
1 šaukštas obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Slyvas ir obuolius nuplauti, perpjauti pusiau, išsėklinti ir viską sumalti mėsmale.
2.
Slyvų ir obuolių masę supilti į puodą, berti smulkintą česnaką, aitriąją papriką, cukrų, druską.
3.
Puodą kaitinti iki užvirimo, nuolat maišant, kad neprisviltų. Kai užvirs, pavirti apie 10 minučių. Įmaišyti actą.
4.
Padažą pilti į švarius, iškaitintus stiklainius, užsukti steriliais dangteliais. Stiklainius sustatyti dangteliais žemyn, uždengti šiltai ir palikti visiškai tvėsti. Laikyti vėsiame rūsyje.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital