Grūdėtos varškės salotos su avinžirniais ir avokadais

AUTORIUS:
Austėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Grūdėtos varškės salotos su avinžirniais ir avokadais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jei norite puikių salotų vos iš kelių ingredientų - šis pasirinkimas tikrai tiks. Skanios, greitai pagaminamos, sočios - puiki greitų pietų idėja. Jei norite puikių salotų vos iš kelių ingredientų - šis pasirinkimas tikrai tiks. Skanios, greitai pagaminamos, sočios - puiki greitų pietų idėja. Austėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų konservuotų avinžirnių
250 gramų grūdėtos varškės
1 vienetas avokadų
1 žiupsnelis aitriųjų paprikų dribsnių (nebūtina)
1 pundelis petražolių
Padažui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuo avinžirnių nupilti skystį. Avinžirnius suberti į sietelį ir palikti iki kol nuvarvės.
2.
Avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką, išskobti minkštimą ir supjaustyti nedideliais gabalėliais, petražoles pasmulkinti.
3.
Į dubenį dėti varškę, avokadą, petražoles, avinžirnius, berti aitriųjų paprikų dribsnius.
4.
Padažui į dubenį pilti aliejų, citrinų sultis, maltus juoduosius pipirus, įspausti česnaką (galima ir smulkiai sukapoti), išmaišyti, supilti į dubenį su salotomis, permaišyti ir skanauti.
AUTORIUS: Austėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital