Grotelėse ant žarijų kepta menkė

AUTORIUS:
Mindaugas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Grotelėse ant žarijų kepta menkė
Autorius apie receptą: Turimos menkės buvo didelės, todėl jas kepėme gabaliukais. Nesudegė, nesuiro. Turimos menkės buvo didelės, todėl jas kepėme gabaliukais. Nesudegė, nesuiro. Mindaugas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai menkių (šviežios ar atitirpintos)
1 vienetas citrinų
50 gramų aliejaus
1 šaukštelis maltų lauro lapų
1 šaukštelis česnakinės druskos
3 žiupsneliai penkių pipirų mišinio
2 žiupsneliai maltos kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Žuvį išskrosti, supjaustyti ir pamirkyti šaltame vandenyje.
2.
Nuvarvinti ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
3.
Pabarstyti prieskoniais ir druska, apšlakstyti aliejumi ir citrinos sultimis. Gerai įtrinti atsargiai maišant, kad viskas įsigertų. Palikti valandai marinuotis.
4.
Groteles prieš kepimą sutepti aliejumi. Sudėti žuvies gabalėlius.
5.
Kepti po 7- 8 minutes grilyje iš kiekvienos pusės, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Mindaugas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital