Grissini lazdelės su svirplių miltais

AUTORIUS:
Tastik,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Grissini lazdelės su svirplių miltais
Autorius apie receptą: Užkandis prieš vakarienę? Turime skaniausią ir geriausią sprendimą kiekvienam, ieškančiam puikaus užkandžio. Į tešlą įmaišius svirplių miltų, Grissini lazdelės Užkandis prieš vakarienę? Turime skaniausią ir geriausią sprendimą kiekvienam, ieškančiam puikaus užkandžio. Į tešlą įmaišius svirplių miltų, Grissini lazdelės pranoksta įprastas. Jos traškios išorėje, bet minkštos viduje. Gardu valgyti tiek vienas, tiek su mėgstama daržovių užtepėle. (...daugiau) Tastik
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
180 gramų kvietinių miltų (arba duonos miltų)
180 mililitrų vandens (šilto)
60 gramų migdolų miltų
30 gramų svirplių miltų (nebūtina, bet suteikia labai derančią skonio natą ir praturtina maistingumą)
8 gramai sausų mielių
1 šaukštelis druskos
pagal skonį rozmarino (šviežio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mieles sumaišykite su vandeniu ir leiskite keletą minučių pastovėti. Visų rūšių miltus sumaišykite tarpusavyje ir su druska, pilkite vandenį ir maišykite bei minkykite tešlą iki vientisos masės. Kuo ilgiau minkysite tešlą, tuo ji bus geresnė. Jei tešlos minkymui naudosite kombainą, ilgai nemaišykite, nes permaišysite.
2.
Tešlą galite papildyti šviežiais smulkiai kapotais rozmarinais arba jais galite apiberti lazdeles prieš kepant.
3.
Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir leiskite 1 valandą pastovėti. Tuomet atgnybkite po gabalėlį ir formuokite lazdeles (šiaudelius). Kepimo skardą padenkite sviestiniu popieriumi. Sudėkite į ją lazdeles, vėl uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti apie 10-15 min. Kepkite 180 C orkaitėje apie 15 min.
4.
Kepimo trukmė gali kisti priklausomai nuo Jūsų suformuotų lazdelių storio. Atvėsinkite ir skanaukite.
Patarimai:
Ilga ir siaura Grissini lazdelių forma užtikrina tolygesnį kepimą. Sudėtyje naudojami svirplių miltai praturtina ne tik maistinę vertę, bet ir suteikia papildomą, išraiškingą, spalvą.
AUTORIUS: Tastik
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital