Grilyje keptos marinuotos karališkos krevetės

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 57)
Grilyje keptos marinuotos karališkos krevetės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:


400 gr. išlukštentų karališkų krevečių
1 nedidelė cukinija (supjaustyti 1 cm storio griežinėliais)
1 raudona paprika (supjaustyti stambiais kvadratais)
2 svogūnai (supjaustyti ketvirčiais)
4-5 pievagrybiai (perpjauti pusiau)
5-6 v. š. alyvuogių aliejaus daržovėms apšlakstyti
druskos, pipirų.
Krevečių marinatui:
3 česnako skiltelės (sutrintos)
1 v. š. medaus
1 citrinos sultys
1 a. š. saldžios raudonos paprikos miltelių
1 a. š. kario
druskos
2 v. š. alyvuogių aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Krevetes atitirpinkite (jei naudojate šaldytas). Marinatui skirtus produktus sumaišykite, užpilkite marinatu krevetes ir palikite pastovėti apie 0,5-1 val. Kad neišsausėtų, daržoves pjaustykite prieš kepant, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais, išmaišykite. Marinuotas krevetes ir paruoštas daržoves sudėliokite ant grotelių arba suverkite ant iešmelių ir kepkite ant žarijų kol lengvai apskrus ir daržovės suminkštės (apie 5-10 min iš kiekvienos pusės). Svarbu neperkepti - kad krevetės neišdžiūtų. Patiekti su  šviežiais krapais ir citrinos skiltelėmis. Skanaus!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital