Grilyje kepti kukurūzai su ančo-avokado sviestu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Grilyje kepti kukurūzai su ančo-avokado sviestu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 mažas ančo (čili) pipiras (Čili pipirai), (Čili pipirai)
2 šaukštai laimo sulčių
3 šaukštai sviesto arba margarino, minkšto
0,5 nedidelio avokado, be sėklų, nulupto ir supjaustyto (Avokadas)
0,125 šaukštelio druskos
6 burbuolės kukurūzų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nedideliame dubenyje sumaišykite ančo (ancho) pipirą, laimo sultis ir 2 šaukštus vandens; troškinkite ant mažos ugnies, uždengę, 10 minučių arba kol pipiras suminkštės. Nusausinkite ir atvėsinkite. Pašalinkite pipiro stiebą ir sėklas. Po to susmulkinkite pipirą ir sumaišykite su minkštu sviestu ar margarinu. Švelniai sutrinkite avokadą su druska. Įmaišykite į ancho sviestą. Įdėkite į uždengiamą indą ir padėkite į šaldytuvą. Nuimkite kukurūzų lapus ir siūlus. Jei norite, galite palikti kelis lapus (dėl grožio). Dideliame uždengtame puode virkite kukurūzus nedideliame kiekyje vandens 5-7 minutes. Nusausinkite. Kepkite neuždengtame grilyje tiesiai virš vidutinio karščio anglių 10 minučių, kelis kartus apversdami. Patiekite kukurūzus su ančo-avokado sviestu.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital