Grilyje keptas varškės sūris su jautiena

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Grilyje keptas varškės sūris su jautiena
Autorius apie receptą: Jei dar neatsidarėte grilio sezono, šis patiekalas bus puikus pasirinkimas tai padaryti! Minkštas ir kreminis varškės sūris yra kruopščiai apkeptas ant grilio ir puikiai dera su Jei dar neatsidarėte grilio sezono, šis patiekalas bus puikus pasirinkimas tai padaryti! Minkštas ir kreminis varškės sūris yra kruopščiai apkeptas ant grilio ir puikiai dera su jautiena, kurios sultingumas ir skonis suteikia patiekalui ypatingo žavesio. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai jautienos išpjovos (naudojau "Agaras" pjausnius)
1 vienetas varškės sūrio
1 vienetas citrinų
1 vienetas žaliųjų citrinų
3 skiltelės česnako
1 vienetas aitriųjų pipirų
1 šlakelis balzaminio acto
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį rozmarino
pagal skonį čiobrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jautienos pjausnius kepame grilyje kelias minutes iš vienos pusės.
2.
Varškės sūryje padarome įpjovas ir į jas dedame smulkintą citriną, laimą, rozmariną. Pagardiname čili pipirais ir apklojame grilyje kepta mėsa. Užberiame druskos, pipirų, negailime alyvuogių aliejaus.
3.
Suvyniojame į foliją ir kepame grilyje 10 minučių. Iškepus, papuošiame žalumynais ir pagardiname balzaminiu actu.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Algis
2023-04-16 13:38
Labas
Išbandziau surio su jautiena.
Suris su visom zolelem super bet siuličiau jautėna kepti atskirai tiesiok grilije nes folijoje kartu su suriu ji perdaug sukaito ir pasidare gan sprangi ir dar psipjausciau tamsiu pamidoru gana gerai derėjo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital