Grilyje keptas otas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Grilyje keptas otas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 gabalėliai oto,
1 citrinos sultys,
1 skiltelė česnako,
druskos,
3 šaukštai sojų padažo,
0,5 puodelio aliejaus,
1 šaukštas neaštrių garstyčių,
šviežiai maltų pipirų,
aliejaus.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ne per plonai supjaustytos riekelės iš pradžių 1-2 valandas palaikomos marinate iš citrinos sulčių, druskoje sumaigytos česnako skiltelės, sojų padažo, aliejaus, garstyčių ir pipirų. Po to dedamos į grilį ant grotelių ir, truputį nubraukus marinatą, kepama 3 minutes. Žuvies kepsniai aptepami marinatu ir apkepus pusę laiko apverčiami. Iškylų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital