Grilyje keptas karamelizuotų bananų trupininis pyragas

AUTORIUS:
Ruslanas Bolgovas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Grilyje keptas karamelizuotų bananų trupininis pyragas
Grilyje keptas karamelizuotų bananų trupininis pyragas
Grilyje keptas karamelizuotų bananų trupininis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
8 vienetai bananų
600 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų BAJORIŠKUS aukščiausios rūšies 405 C)
400 gramų sviesto (minkšto)
400 gramų rudojo cukraus
200 gramų razinų ir riešutų mišinys
50 gramų brendžio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš miltų, minkšto sviesto ir pusės normos rudojo cukraus rankomis suminkome ir suformuojame trupinius.
2.
Į šaltą keptuvę sudedame pjaustytus bananus, suberiame cukrų, beriame riešutų ir razinų mišinį bei įpilame brendžio.
3.
Ant bananų beriame trupinius, dedame ant grilio, kepame 180 ºC temperatūroje 20–25 min. Papuošiame šviežiomis uogomis.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital