Grilyje kepta mėsa su ypatingu sviestu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Grilyje kepta mėsa su ypatingu sviestu
Grilyje kepta mėsa su ypatingu sviestu
Grilyje kepta mėsa su ypatingu sviestu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 gabaliukai pasirinktos mėsos
2 šaukšteliai druskos
2 šaukšteliai pipirų
0,5 šaukštelio česnako miltelių (galima pakeisti paprastu česnaku)
0,5 šaukštelio svogūno miltelių (galima pakeisti paprastu svogūnu)
1 šaukštelis paprikos miltelių
4 šaukštai ištirpinto sviesto
Sviestui:
4 šaukštai sviesto
1 šaukštas smulkintų petražolių
1 susmulkinta skiltelė česnako
Druska
Pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestui. Į indelį sudėkite sviestą, petražoles, česnaką, šiek tiek druskos ir pipirų. Viską sumaišykite ir įvyniokite į plastikinį maišelį. Padarykite cilindro formos.
Kepsniui. Sumaišome drsuką, pipirus, česnako, svogūno ir paprikos miltelius.
Įkaitiname grilių (arba orkaitę). Paruošiame mėsą. Ji turi būti kambario temperatūros. Ją pašlakstykite tirpintu sviestu. Po šaukštą ant gabaliuko. Pabarstykite prieskonių mišiniu. Apverskite mėsą ir padarykite tą patį. Kepkite griliuje po 3 minutes kiekvieną pusę. Vartykite. Mėsai iškepus, tiekite su bulvėmis ir pagaminto sviesto riekele. Skanaus :)
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital