Grilyje gamintos salotos

AUTORIUS:
Goda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Grilyje gamintos salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
900 gramų bulvių (mažų)
450 gramų šparaginių pupelių (konservuotų)
4 vienetai kiaušinių
400 gramų konservuotų pupelių (baltųjų)
300 gramų pomidorų (mažų)
150 gramų šoninė
150 gramų špinatų
150 mililitrų alyvuogių aliejaus
50 gramų alyvuogių (be kauliukų)
2 skiltelės česnako
2 šaukštai vyno acto
pagal skonį čiobrelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Gaminame salotų padažą. Giliame dubenyje sumaišome grūstą česnaką, actą ir čiobrelius. Palengva sumaišome su 6 šaukštais aliejaus. Pasūdome, pagardiname pipirais.
2.
Bulves gerai nuplauname, pagardiname ir apšlakstome likusiu aliejumi. Suvyniojame į foliją. Kepame ant anglių arba grilyje.
3.
Kiaušinius verdame 2-3 minutes. Nulupame ir supjaustome į 4 dalis.
4.
Pomidorus perpjauname per pusę. Pupeles suverčiame į kiaurasamtį ir nuvarviname. Šoninę supjaustome plonomis juostelėmis ir apkepiname grilyje.
5.
Iškepusias bulves atvėsiname ir perpjauname per pusę. Visus komponentus sumaišome su špinatais. Sudedame alyvuoges, sumaišome. Ant viršaus užpilame padažą.
AUTORIUS: Goda
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Roberta
2010-08-23 14:35
negaliu gyventi be salotu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital