Grilio kepsnių marinatas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Grilio kepsnių marinatas
Autorius apie receptą: Pažiūrėjau kulinarinę laidą, kurioje vienas žymus vokiečių šefas pasidalino kepsnių marinatu griliui. Tad nubėgau į virtuvę ir užmarinavau rytojui mėsytę. Lėksime Pažiūrėjau kulinarinę laidą, kurioje vienas žymus vokiečių šefas pasidalino kepsnių marinatu griliui. Tad nubėgau į virtuvę ir užmarinavau rytojui mėsytę. Lėksime vėl į gamtą. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai kiaulienos kepsniai (sprandinės, didelių)
60 mililitrų alaus (apytikriai)
4 šaukštai alyvuogių aliejaus (apytikriai )
1 vienetas svogūnų (didesio)
1 šaukštelis garstyčių (su kaupu, neaštrių)
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis provanso žolelių (arba džiovinto raudonėlio)
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 skiltelė česnako (didesnės arba 2 mažesnių)
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Česnaką ir svogūną susmulkinti, suberti į dubenį. berti provanso žoleles, saldžiosios paprikos miltelius, aitriųjų paprikų miltelius, dėti medų, berti druskos, pipirų, dėti garstyčias, pilti alų, aliejų ir išmaišyti.
2.
Mėsą dėti į dubenį, kuriame marinuosite ir užpilti paruoštą marinatą.
3.
Paruoštą mėsą palikti marinuoti 5 - 6 valandas, o geriausia per naktį. Tuomet kepti grilyje iš abiejų pusių iki kol iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital