Griliažiniai pertepti vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Griliažiniai pertepti vafliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis vaflių
300 gramų sviesto
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė riešutų (smulkintų, naudojau žemės)
1 stiklinė sausainių (trupintų, naudojau kakavinius)
3 šaukštai medaus (naudojau dirbtinį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Suberti cukrų į keptuvę su nesvylančiu paviršiumi. Kaitinti, kol cukrus ištirps ir šiek tiek paruduos. Sudėti sviestą, medų ir viską kaitinti, kol nebeliks cukraus sušokusio į gabaliukus.
2.
Į karamelę supilti smulkintus riešutus ir sausainių trupinius, viską gerai išmaišyti.
3.
Ugnį sumažinti iki mažiausios ir nenukelti nuo ugnies, kol tepsite vaflius. Suteptus vaflius lengvai paslėgti ir palikti šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital