Grikių salotos su vištiena ir goji uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Grikių salotos su vištiena ir goji uogomis
Grikių salotos su vištiena ir goji uogomis
Grikių salotos su vištiena ir goji uogomis
Grikių salotos su vištiena ir goji uogomis
Autorius apie receptą: Buvau nusižiūrėjusi gaminti grikių salotas su vištiena ir goji uogomis iš kulinarinės knygos, bet atsitiko taip, kad reikalingas avokadas salotoms buvo suvalgytas Buvau nusižiūrėjusi gaminti grikių salotas su vištiena ir goji uogomis iš kulinarinės knygos, bet atsitiko taip, kad reikalingas avokadas salotoms buvo suvalgytas naktipiečiams. Ką daryti? Salotų tai norisi, o iki parduotuvės bėgti visai ne. Tada gaminu salotas iš to, ką randu šaldytuve. Ir patikėkite labai skanu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų vištienos filė
100 gramų grikių (virtų)
100 gramų sultenių
1 vienetas agurkų
1 vienetas pomidorų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 šaukštas goji uogos
1 šaukštelis džiovintos žolelės
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
Padažui:
1 skiltelė česnako (smulkinto)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštelis medaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos filė perpjauname per pusę, pabarstome druska, pipirais, žolelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame kepsnius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
3.
Daržoves nuplauname. Agurką perpjauname per pusę ir supjaustome griežinėliais, pomidorą skiltelėmis, svogūną pusžiedžiais.
4.
Vištienos kepsnius supjaustome juostelėmis.
5.
Į lėkštę dedame grikių, sultenių, agurkų, pomidorų, svogūnų. Ant viršaus uždedame supjaustytą vištienos kepsnį. Pabarstome goji uogomis.
6.
Iš medaus, alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių, garstyčių, smulkinto česnako ir druskos išmaišome padažą. Juo apšlakstome salotas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital