Grikių pyragiukai

AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Grikių pyragiukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
25g šviežių mielių
750g miltų
200g pieno
2 kiaušinio tryniai
1 baltymas
125g sviesto
3a.š. cukraus
truputis cukraus
truputis sodos, nugesintos šaukšte grietinės
Įdarui:
dubenėlis virtų grikių
svogūno galvutė
truputis druskos
šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešla: mieles ištrinti su dalimi cukraus, įpilti šiltą pieną, sudėti trynius, sviestą. Subeti likusį cukrų ir druską. Maišyti kol ištirps. Suberti miltus ir įdėti nugesintą sodą. Išminkyti. Tešlos paviršių apibarstyti miltais ir padėti šiloje vietoje apie 1val pakilti. Pakilusę tešlą išminkyti ir plonai iškočioti. Išpjauti apskritimus. Ant vieno apskritimo dėti įdaro, uždengti kitu apskritimu ir užlankstyti kraštus. Kepti orkaitėje. Baigiant kepti aptepti plaktu kiaušinio baltymu. Įdarui: virtus grikius pakepinti keptuvėje su smulkintu svogūnu, pagal skonį pasūdyti
AUTORIUS: Sonata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital