Grikių miltų lietiniai su lašiša ir kiaušiniu

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Grikių miltų lietiniai su lašiša ir kiaušiniu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
500 mililitrų pieno
250 gramų grikių miltų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek džiovintų krapų
šiek tiek jūros druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
1 vienetas kiaušinių
2 gabalėliai lašišos
1 žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išplakame kiaušinį, beriame druskos, pipirų ir krapų, į plakinį beriame grikių miltus, gerai išmaišome.
2.
Keptuvę patepame aliejumi arba sviestu, įkaitiname. Pilame tešlos ir kepame lietinius iš abiejų pusių.
3.
Blyną susukame į ritinį, jį pjauname per pusę.
4.
Iškepame kiaušinį keptuvėje su aliejumi ar sviestu.
5.
Kiaušinį dedame į lėkštę. Ant jo formuojame "šulinį" iš lietinių ritinių. Šalia dedame lašišos. Apibarstome rūkytos paprikos milteliai. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital