Grikių košė kitaip

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Grikių košė kitaip
Autorius apie receptą: Sotiems ir skaniems pietums. Sotiems ir skaniems pietums. Monika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų grikių
10 vienetų rūkytų dešrelių (naudojau Medžiotojų)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų (didelio)
70 gramų sviesto
1 vienetas daržovių sultinio (kubeliais)
pagal poreikį grūstų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grikius užplikyti karštu vandeniu, uždengti ir palikti išbrinkti.
2.
Svogūną nulupti ir susmulkinti kubeliais. Morką nulupti, sutarkuoti burokine tarka.
3.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, apkepinti svogūnus ir auksinės spalvos. Sudėti morkas, kepinti, kol suminkštės.
4.
Dešreles išvirti ir supjaustyti griežinėliais. Dėti prie kepintų daržovių, kartu sudėti grikius, gardinti prieskoniais, išmaišyti ir roškinti apie 10 minučių.
AUTORIUS: Monika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital