Grikių apkepas su sūriu

AUTORIUS:
Bernadeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Grikių apkepas su sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės grikių košės
2 stiklinės tarkuoto fermentinio sūrio
1/2 stiklinės kvietinių miltų
4 kiaušiniai
200 g grietinės
100 g sviesto
truputis druskos
riebalų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušiniai išplakami, sudedama košė ir sūris, miltai, sviestas, išmaišoma. Masė sukrečiama į riebaluotą skardą. Viršus apšlakstomas grietine ir kepama orkaitėje.
AUTORIUS: Bernadeta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Gedas
2010-11-14 20:12
Gaminau :) Visai neblogai. Gamyba sekėsi gerai. Grikiai netapo sausi. Viską sumaišiau, išskyrus sūrį. Pagrindo sluoksnį dėjau grikius, toliau sūris, ir taip sluoksniavau. Tada viršų pabarsčiau druska, nes į pačių grikių masę nedėjau ir užtepiau sluoksnį grietinės. Kepiau apie pusvalandį. Kol šiltas, sunku išimti nepraradus formos, šiek tiek subyra. Atšalus išimti sekasi gerai, bet šaltas neskanus. Patiekiau su kopūstų ir pomidorų salotomis aliejuje arba su pomidorų padažu. Bet manau kol šiltas galima patiekti ir be nieko :) Sotus. ATSAKYTI
Lina
2010-11-09 19:35
Papasakokit, Gedai, kaip gavosi, jei gaminote :) ATSAKYTI
Gedas
2010-11-07 19:35
Kad skanu turėtų būti, tai turėtų, bet kas prie jo tinka, man neaišku :) Gal koks obuolių džemas ir vietoj grietinės ant viršaus - džemo pametėt. Ir padaryt šį apkepą saldų :) ATSAKYTI
Me.
2010-11-05 14:59
Labai skanu.! ATSAKYTI
Gedas
2010-11-02 23:08
Su kuo patiekiamas šis apkepas ir kas prie jo tinka? Tai pusrytinis, pietų ar vakarinis apkepas? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital