Grikiai su pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Grikiai su pievagrybiais
Grikiai su pievagrybiais
Grikiai su pievagrybiais
Grikiai su pievagrybiais
Autorius apie receptą: Ši grikių košė man puikiai tiktų ir pusryčių stalui, bet dabar mėgaujuosi ja valgydama vėlyvą vakarienę. Greita, maistinga ir skanu. O jūs mėgstate košes? Ši grikių košė man puikiai tiktų ir pusryčių stalui, bet dabar mėgaujuosi ja valgydama vėlyvą vakarienę. Greita, maistinga ir skanu. O jūs mėgstate košes? Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų pievagrybių
100 gramų grikių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas poro
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
1 saujelė žalumynų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grikius išverdame. Daržoves nulupame ir nuplauname. Morką supjaustome griežinėliais, porą ir svogūną pusžiedžiais, pievagrybius riekelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame daržoves ir pakepiname, kol šios suminkštės. Suberiame pievagrybius. Pakaitiname keletą minučių. Pagardiname druska ir pipirais. Suberiame išvirtus grikius ir smulkintus žalumynus. Gerai išmaišome.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital