Grietininis obuolių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Grietininis obuolių pyragas
Grietininis obuolių pyragas
Grietininis obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Obuolių pyragai ir patys mėgstamiausi mano šeimos, ir greičiausiai suvalgomi. Dažniausiai būna suvalgyti dar šilti. Tad kodėl nepalepinus šeimos? Obuolių pyragai ir patys mėgstamiausi mano šeimos, ir greičiausiai suvalgomi. Dažniausiai būna suvalgyti dar šilti. Tad kodėl nepalepinus šeimos? Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 vienetai obuolių
5 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė grietinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
šiek tiek sviesto (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės.
2.
Įmaišome grietinę. Įsijojame miltus su kepimo milteliais. Išmaišome.
3.
Obuolius nulupame, pašaliname šerdis ir supjaustome skiltelėmis. Įmaišome į tešlą.
4.
Paruoštą masę pilame į sviestu pateptą 24 cm skersmens kepimo formą.
5.
Kepame iš anksto iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 – 40 min. Mediniu pagaliuku patikriname, ar iškepė - jei pagaliukas sausas, reiškia taip, jei aplipęs tešla, kepti dar apie 5 minutes ir vėl tikrinti.
6.
Pabarstome kiek pravėsusį pyragą cukraus pudra.
Patarimai:
Mataviminui naudoju 200 ml talpos stiklinę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital