Grietininiai sausainukai su obuoliais ir cinamonu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 30
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Grietininiai sausainiai su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
Tešlai:
350 gramų miltų
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
150 gramų grietinės
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
2 vienetai obuolių
3 šaukštai rudojo cukraus
1 žiupsnelis cinamono
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
šiek tiek aguonų (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai sviestą išsukti su kiaušiniu, įdėti grietinės, berti druskos ir gerai išmaišyti. Suberti miltus ir užminkyti tešlą, paruoštą tešlą palikti šaldytuve valandai.
2.
Obuolius nulupti, supjaustyti plonomis riekelėmis, apibarstyti cukrumi ir cinamonu ir išmaišyti.
3.
Tešlą kočioti ant miltais pabarstyto stalviršio, uždėjus lėkštę apipjauti apskritimą, kurį padalinti į 8 dalis. Į kiekvieną dalį dėti po skiltelę obuolio ir susukti.
4.
Sausainius dėti ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, patepti kiaušinio plakiniu, apibarstyti aguonomis ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital