Grietininės tešlos skarelės su uogiene

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Grietininės tešlos skarelės su uogiene
Autorius apie receptą: Paprastai ir greitai gaminama, žinoma ir labai skanu. Paprastai ir greitai gaminama, žinoma ir labai skanu. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
300 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
125 gramai grietinės (tirštos)
1 vienetas kiaušinių (M dydžio)
75 gramai sviesto (minkšto)
1 vienetas apelsinų (mažo)
2 šaukšteliai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį vanilės
pagal skonį apelsinų uogienės (arba kitos mėgstamos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinį, berti cukrų, vanilę, dėti grietinę, išplakti.
2.
Į paruoštą masę berti kepimo miltelius, išmaišyti, leisti truputį pastovėti, kad milteliai sureaguotų. Tuomet įdėti kambario temperatūros sviestą, įtarkuoti apelsino žievelę, įberti miltus ir minkyti tešlą. Miltų tikslus kiekis priklausys nuo kiaušinio dydžio ir grietinės tirštumo. Tešla turi būti minkšta ir nelimpanti prie rankų.
3.
Paruoštą tešlą padalinti į 3 lygias dalis, iš kiekvienos dalies iškočioti maždaug 22-24 cm skersmens apskritimus, kiekvieną supjaustyti į 8 dalis. Gabalėliai turėtų būti ilgi, trikampio formos. Ant platesnio krašto dėti po 1 arbatinį šaukštelį uogienės ir suvynioti.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.
5.
Iškepusius pyragėlius labai tinka pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital