Grietinės ir žalumynų padažas salotoms

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Grietinės ir žalumynų padažas salotoms
Grietinės ir žalumynų padažas salotoms
Autorius apie receptą: Gaivus, sodraus skonio žalumynų padažas, kuriuo labai skanu gardinti įvairias salotas. Gaivus, sodraus skonio žalumynų padažas, kuriuo labai skanu gardinti įvairias salotas. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 gramų grietinės (riebios)
50 gramų alyvuogių aliejaus
30 gramų peletrūno
30 gramų petražolių
30 gramų krapų
20 gramų šalavijo
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Peletrūną, petražoles, krapus ir šalaviją sudėti į elektrinį plaktuvą.
2.
Į sudėtus žalumynus supilti alyvuogių aliejų ir viską sutrinti.
3.
Kai viskas gerai susitrina, masę supilti į dubenėlį, įdėti grietinę. Pagardinti druska ir gerai išmaišyti.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital