Grietinės-garstyčių padažas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Grietinės-garstyčių padažas
Autorius apie receptą: Šis padažas tiks baltajai mišrainei vietoje majonezo, kaip mirkalas keptoms bulvytėms ar daržovėms. Šis padažas tiks baltajai mišrainei vietoje majonezo, kaip mirkalas keptoms bulvytėms ar daržovėms. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
350 mililitrų grietinės
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai garstyčių
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis maltos ciberžolės
1/3 šaukštelio asafetidos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Grietinė sumaišome su aliejumi, garstyčiomis, citrinų sultimis ir prieskoniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital