Grietinėlės lietiniai pagal Andželiką

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Grietinėlės lietiniai pagal Andželiką
Autorius apie receptą: Klasikinė užkandėlė. Tik šį kartą blynelius kepiau ne su pienu, o su grietinėle. Pavyko labai skanūs, švelnūs. Klasikinė užkandėlė. Tik šį kartą blynelius kepiau ne su pienu, o su grietinėle. Pavyko labai skanūs, švelnūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 mililitrų grietinėlės, liesos (naudojau 10%)
2 vienetai kiaušinių (didelių)
150 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
2 šaukštai aliejaus
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis druskos
0.5 šaukštelio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, įberti druskos, cukraus ir išplakti.
2.
Tuomet į dubenį su kiaušinių plakiniu įpilti grietinėlės, gerai išmaišyti ir palaipsniui, vis maišant berti miltus. Tikslus miltų kiekis priklauso nuo grietinėlės ir pačių miltų, tešla turi būti ne per daug skysta ir ne per tiršta.
3.
Krapus susmulkinti.
4.
Į paruoštą tešlą suberti krapus, įpilti aliejaus ir išmaišyti.
5.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, pilti šiek tiek tešlos, paskirstyti per keptuvės plotį pavartant keptuvę ir kepti blynelius iš abiejų pusių iki kol iškeps.
6.
Tuomet atvėsinti, aptepti šviežiu sūriu su žolelėmis, išdėlioti silpnai sūdytos lašišos gabaliukus, susukti į vyniotinį ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Galima ruošti ir su kitais mėgstamais priedais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital