Grietinėje ir garstyčiose marinuota vištiena

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Grietinėje ir garstyčiose marinuota vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg vištienos ketvirčių
3 v.š. grūdėtųjų garstyčių
400 ml neriebios grietinės
3 skiltelių česnako
1 žiupsnis druskos
1 v.š. baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasiruošiau marinatą: grietinę, grūdėtąsias garstyčias, grūstus baltuosius pipirus sumaišiau su druska ir smulkiai kapotais česnakais. Viską gerai išmaišiau ir gautu marinatu apliejau nuplautą ir nusausintą vištieną. Pamaišiau, kad marinatas vienodai pasiskirstytų. Palikau šaldytuve 12 val. marinuotis. Kepėm ant beržinių žarijų apie 30 min. Grietinė mėsai suteikia sultingo minkštumo. Česnakai ir garstyčios - pikantiško skonio. SKANAUS !
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kristina
2011-07-08 13:57
Išbandžiau su vištos sparneliais. Draugai valgė pirštus apsilaižydami ir tiek komplimentų senai buvau gavusi. Tikrai labai labai liuks receptukas :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital