Grieti kukurūziniai saldainiukai

AUTORIUS:
Silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Grieti kukurūziniai saldainiukai
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir paprasti saldainai. Naudokite nesaldintus kukurūzus (tuos pūstus, kur lazdelės, o ne pysrytiniai kukurūzų dribsniai). Labai skanūs ir paprasti saldainai. Naudokite nesaldintus kukurūzus (tuos pūstus, kur lazdelės, o ne pysrytiniai kukurūzų dribsniai). Silvija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
100 gramų kukurūzų (nesaldžių)
1 skardinė kondensuoto pieno, saldinto
1 saujelė riešutų (bet kokie mėgiami tinka)
Papuošimui:
šiek tiek kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kukurūzus susmulkinti – sutrupinti pirštais, malti mėsmale ar smulkintuvu nebūtina. Sumaišyti su kondensuotu pienu, išminkyti iki vientisos ir lipnios masės. Geriausia iš karto viso kondensuoto pieno nesupilti, o jį pilti pamažu, vis išmaišant, kad nepadauginti. Pastebiu, kad priklauso nuo kukurūzų rūšies, kiek tiksliai kondensuoto pieno reikia, nes kai kurie labiau sugeria, o kiti mažiau. Turi tiesiog pasidaryti formuojama masė.
2.
Suformuoti nedidelius rutuliukus, į kiekvieno vidų įdėti po riešutą. Jeigu nemėgstate riešutų, vietoje jų į vidų galite dėti ir po gabalėlį džiovinto vaisiaus. Saldainukus apvoliokite kokoso drožlėse.
AUTORIUS: Silvija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital