Greitos varškinės tešlos mini picos be mielių ir minkymo

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Varškinės tešlos pica be mielių minkymo
Autorius apie receptą: Šios picukės apsimetelės yra tikrai labai skanios ir greitai pagaminamos. Tešlos kildinti nereikia, tiesiog viską sumaišei, suminkei ir gamini toliau. Įdarą galite kiekvienas Šios picukės apsimetelės yra tikrai labai skanios ir greitai pagaminamos. Tešlos kildinti nereikia, tiesiog viską sumaišei, suminkei ir gamini toliau. Įdarą galite kiekvienas pasirinkti pagal savo skonį, aš tiesiog užrašiau vieną iš savo variantų - galbūt kažkas norės išmėginti. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
160 gramų miltų (apytikriai)
100 gramų kreminės varškės (ar trintos paprastos)
5 šaukštai aliejaus
4 šaukštai pieno
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek cukraus
Įdarui:
12 riekelių saliamio (plonų)
4 vienetai rudųjų pievagrybių
4 vienetai juodųjų alyvuogių
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas pomidorų padažo
pagal skonį sūrio (tarkuoto)
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį pipirų
pagal skonį provanso žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į varškę suberti kepimo miltelius, druską, cukrų, supilti pieną ir aliejų, ir viską gerai išmaišyti. Suberti miltus ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų.
2.
Padalinti tešlą į 4 vienodas dalis, iškočioti maždaug 15 centimetrų skersmens apskritimus. Sudėti juos į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
3.
Įdarui grietinę, pomidorų padažą, provanso žoleles sumaišyti, pagardinti pipirais, užtepti ant paruoštų picos papločių. Ant viršaus išdėlioti saliamį, pjaustytus pievagrybius, alyvuoges, svogūnų laiškus ir pabarstyti tarkuotu sūriu.
4.
Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 12 - 15 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Tija
2023-11-20 16:48
Labai skani pica. Minkšta, varškės net nesijaučia. Labai patiko!
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital