Greitos varškės spurgos su manais

AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Varškės spurgos su manais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tešla paruošiama labai greitai, spurgytės iškepa minkštos viduje, o dėl tešloje esančių manų - su ypač traškia plutele. Skanaus! Tešla paruošiama labai greitai, spurgytės iškepa minkštos viduje, o dėl tešloje esančių manų - su ypač traškia plutele. Skanaus! Alina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
300 gramų varškės (sausesnės, iš maišelių)
130 gramų kvietinių miltų (+trupučio apvoliojimui)
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas grietinės (su kaupu)
1 šaukštas manų kruopų (su kaupu)
2 šaukšteliai kepimo miltelių (nubrauktų)
1 žiupsnelis druskos
500 mililitrų aliejaus (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius lengvai išplakti, kad suirtų tryniai. Supilti į varškę. Berti cukrų, manų kruopas, persijotus miltus su kepimo milteliais ir druska, dėti grietinę ir viską kruopščiai išmaišyti. Jei naudosite šlapią varškę iš kvadratinių pakelių, grietinės dėkite perpus mažiau.
2.
Drėgnomis rankomis gnybti tešlos ir, pakočiojant tarp delnų, formuoti spurgas. Kiekvieną apvolioti miltuose ir sudėti ant nelipnaus paviršiaus.
3.
Giliame puode, storesniu dugnu, įkaitinti aliejų. Po vieną imti spurgas, dar kartą pakočioti tarp delnų, kad būtų apvali ir atsargiai dėti į aliejų. Dėti tiek spurgų, kiek telpa puode, kad jos tarpusavyje nesiliestų. Kai spurgos pakils nuo dugno, jas vis pavartyti ir kepti, kol apskrus.
4.
Išimtas spurgas sudėti ant rankšluostinio popieriaus, kad susigertų riebalų perteklius. Atvėsusias galima pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Alina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Rima
2021-02-26 14:29
Tobula ATSAKYTI
E.T.
2018-09-26 09:25
Viskas gerai. Tik va apvoliot nereik geriau su aliejum rankas pasitept, formuoti ir iškart dėt kepti, nes nuo apvoliojimo į miltus jos netenka savo traskumo. O šiaip geras receptas ;) ATSAKYTI
Šermukšnė
2018-09-20 13:01
Ačiū,tikrai greita ir skanu,laimės Jums... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital