Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
6 riekės
batono
1 vienetas
agurkų
4 riekės
sūrio
400 gramų
faršo
1 vienetas
kiaušinių
1 žiupsnelis
prieskonių
50 mililitrų
pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Faršą pasiruošiame pagal savo skonį (galima įtarkuoti daržovių: morkų, moliūgų, cukinijų ar kt.), pagardinti mėgstamais prieskoniais ar prieskoninėmis žolelėmis, pasūdyti. Taip pat mušti kiaušinį, berti džiūvesėlių ar piene išbrinkinto batono riekę, kaip įprastiems kotletams.
2.
Viską gerai išmaišius, formuoti mažus rutuliukus ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kepti 180 C orkaitėje apie 20 minučių. Atvėsinti.
3.
Iš batono riekės išspausti sausainių formele apskritimus.
4.
Ant jų dėti po agurko riekelę, dėti po kotletuką, persmeigti smeigtuku ir iš sūrio padaryti burę.
Skanaus!