Greitos sluoksniuotos tešlos užkepėlės su voveraitėmis

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Greitos sluoksniuotos tešlos užkepėlės su voveraitėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Susibūrimui reikėjo greitai pagaminamo užkandžio, tad labai pasitarnavo šaldyta tešla. Jei mėgstate voveraites ir sūrį pabandykite ir jūs. Susibūrimui reikėjo greitai pagaminamo užkandžio, tad labai pasitarnavo šaldyta tešla. Jei mėgstate voveraites ir sūrį pabandykite ir jūs. Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų voveraičių
270 gramų sluoksniuotos tešlos
120 gramų sūrio
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Voveraites nuvalyti ir supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, suberti į keptuvę ir kepti apie 15 minučių iki kol skystis išsiskirs, o tuomet nugaruos ir voveraitės iškeps. Pabarstyti druska, pipirais.
2.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti tešlos lakštą, jei naudojate tešlą mažais lakštais, suglauskite juos šonais ir šiek tiek pakočiokite iki vientisumo. Tuomet subadyti šakute.
3.
Sutarkuoti sūrį, įspausti česnako ir permaišyti, tuomet paskirstyti per visą tešlos plotį. Ant sūrio sudėti voveraites.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje (kaitinimas apačia + vėjelis) apie 15 minučių iki kol apkeps ir iškeps.
5.
Iškepus galima pagardinti mėgiamomis žolelėmis.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital