Greitos pievagrybių salotos su krabų lazdelėmis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Krabų lazdelių salotos
Autorius apie receptą: Skonis puikus, o jei smulkiau supjaustysite turėsite puikią užtepėlę. Skonis puikus, o jei smulkiau supjaustysite turėsite puikią užtepėlę. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų pievagrybių
100 gramų krabų lazdelių
2 vienetai kiaušinių (virtų)
1 vienetas svogūnų
1 saujelė petražolių
2 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną smulkiai sukapoti ir apkepinti, kol pagels. Sudėti pjaustytus pievagrybius ir apkepinti 5 - 10 minučių. Atvėsinti.
2.
Supjaustyti krabų lazdeles ir virtus kiaušinius. Viską išmaišyti su kepintais pievagrybiais, prieskoniais, majonezu ir žalumynais. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital