Greitos morkų salotos su mėsyte ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Trapios tešlos tortas dangus ant liežuvio
Autorius apie receptą: Skanios, sočios ir greitai pagaminamos. Skanios, sočios ir greitai pagaminamos. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai morkų (didesnių)
50 gramų konservuotų kukurūzų
50 gramų sūrio
50 gramų rūkytos mėsos (naudojau liežuvį, bet tinka ir kita mėgstama)
1 skiltelė česnako
pagal skonį krapų (smulkiintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Užpilui:
šiek tiek jogurto
šiek tiek garstyčių
šiek tiek citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas nuskusti, sutarkuoti stambia tarka, sūrį taip pat sutarkuoti.
2.
Mėsą supjaustyti plonais šiaudeliais, česnaką susmulkinti, kukurūzus nuvarvinti ir viską sudėti į dubenėlį.
3.
Suberti prieskonius, sumaišyti jogurtą su garstyčiomis ir citrinų sultimis ir užpilti. Viską išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital