Greitos liežuvio salotos be majonezo

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greitos liežuvio salotos be majonezo
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiamos ir gardžios salotos. Reikia tik kelių pagrindinių ingredientų ir kelių pagardų. Mūsų šeimoje labai mėgstamas liežuvis, todėl jį valgome ne tik Labai greitai paruošiamos ir gardžios salotos. Reikia tik kelių pagrindinių ingredientų ir kelių pagardų. Mūsų šeimoje labai mėgstamas liežuvis, todėl jį valgome ne tik vieną, bet ir ruošiame įvairiausius užkandžius bei salotas. (...daugiau) Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kiaulės liežuvio (virto)
150 gramų konservuotų žirnelių
1 vienetas svogūnų (didesnio)
2 šaukštai grietinės (su kaupu)
2 šaukštai vandens
2 šaukšteliai citrinų sulčių
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Svogūną nulupti, perpjauti išilgai pusiau ir tuomet pusžiedžiais.
2.
Sandariai uždaromame inde sumaišyti citrinų sultis, vandenį, druską, pipirus ir cukrų. Sudėti svogūnus, indelį uždaryti ir stipriai papurtyti. Palikti pastovėti, kol ruošiami kiti ingredientai.
3.
Liežuvį supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į salotų indą.
4.
Žirnelius nukošti ir sudėti prie liežuvio.
5.
Nuo svogūnų nupilti skystį ir sudėti į salotas. Dėti grietinės ir išmaišyti.
6.
Patiekti galima iš karto ar palaikius šaldytuve. Skanaus!
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital