Greitos kesadilijos su vištiena ir avokadu

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Kesadilijos su vištiena ir avokadu
Kesadilijos su vištiena ir avokadu
Kesadilijos su vištiena ir avokadu
Autorius apie receptą: Puikus, greitas ir visai nesudėtingas užkandis! Skanus ir ką tik paruoštas, ir kiek atvėsęs. Puikus, greitas ir visai nesudėtingas užkandis! Skanus ir ką tik paruoštas, ir kiek atvėsęs. LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai tortilijų
1 vienetas vištienos filė (virtos)
2 šaukštai pomidorų padažo (geriau aštraus)
1/4 vieneto rausvųjų svogūnų
80 gramų sūrio (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną susmulkinti (geriausia "suplėšyti" - išskirstyti šakutėmis) ir sumaišyti su pomidorų padažu.
2.
Avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką, dideliu šaukštu išskobti minkštimą ir supjaustyti kubeliais.
3.
Svogūną smulkiai supjaustyti.
4.
Iki vidutinės kaitros įkaitinti nelimpančią keptuvę, dėti vieną tortiliją, pabarstyti pusę sūrio, išdėlioti vištieną, avokadus, svogūną, pabarstyti likusiu sūriu, uždengti antra tortilija.
5.
Kepti iš vienos pusės apie 5 minutes, atsargiai apversti (gallima ant viršaus uždėti lėkštę, apversti su visa keptuve, tuomet atsargiai nuo lėkštės perdėti į keptuvę), kepti dar apie 5 minutes.
6.
Supjaustyti ketvirčiais ir skanauti!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Simona
2018-09-12 16:32
Super, labai skanu ir greita. Pirmą kartą sunkoka apversti keptuvėje, bet manau kitą kartą bus lengviau.. :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis