Greitos kesadilijos su pomidorais, sūriu ir avokadu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Greitos kesadilijos su pomidorais, sūriu ir avokadu
Autorius apie receptą: Kesadilijos – tai dar vienas žodis, apibūdinantis dangišką skonį, slypintį tarp dviejų tortilijų. Norėdami sukurti tobulą patiekalą, galite naudoti bet kurį Jūsų Kesadilijos – tai dar vienas žodis, apibūdinantis dangišką skonį, slypintį tarp dviejų tortilijų. Norėdami sukurti tobulą patiekalą, galite naudoti bet kurį Jūsų mėgstamą sūrį. Galite patiekti kaip pirmą patiekalą, užkandį, taip pat puikiai tiks priešpiečiams. Kesadilijų įvairovė begalinė, o jas paruošite paprastai ir greitai. Avokadas suteikia daugiau skonio bei tekstūros, bet jo nededant irgi bus skanu. Daugiau patarimų, kaip paruošti puikias kesadilijas rasite šiame straipsnyje. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria" Tortillla with Whole Wheat Medium)
250 gramų mocarela sūrio
200 gramų sūrio
3 vienetai avokadų
3 vienetai pomidorų
100 mililitrų salsa padažo (žaliojo)
15 gramų marinuotų jalapenų (naudojome "Santa Maria" Green Jalapeño)
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sutarkuokite sūrį, griežinėliais supjaustykite mocarelą ir pomidorus. Perpjaukite avokadus pusiau, išskobkite minkštimą ir supjaustykite plonomis riekelėmis.
2.
Ant keturių tortilijų paskirstykite sūrį, išdėliokite mocarelos ir pomidorų griežinėlius bei avokadų riekeles.
3.
Apšlakstykite jas salsa padažu ir sudėkite Jalapeno aitriąsias paprikas.
4.
Ant kiekvienos tortilijos su įdaru dėkite po antrą tortiliją ir švelniai paspauskite.
5.
Apkepkite kesadilijas aliejuje iš abiejų pusių vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje. Kepkite kol kesadilijos gražiai apskrus, o sūris išsilydys.
6.
Kesadilijas supjaustykite trikampiais ir patiekite!
Patarimai:
Daugiau patarimų, kaip paruošti puikias kesadilijas rasite šiame straipsnyje.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital