Greitos kefyro tešlos bandelės be mielių "Kai norisi saldaus"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kefyro bandelės be mielių
Autorius apie receptą: Labai tinka su pienu. Recepte naudojamos stiklinės tūris 200 mililitrų. Labai tinka su pienu. Recepte naudojamos stiklinės tūris 200 mililitrų. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
6 stiklinės miltų
350 mililitrų kefyro
1 stiklinė cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas kiaušinių trynių
4 šaukštai aliejaus
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis druskos
Aptepimui:
5 šaukštai cukraus pudros
1 vienetas kiaušinių baltymų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į kefyrą suberti sodą, išmaišyti, suberti druską, cukrų, medų, įmušti kiaušinį ir trynį, supilti aliejų ir viską permaišyti iki vientisos masės.
2.
Po truputį berti miltus, tiek, kad tešla būtų minkoma ir neliptų prie rankų.
3.
Iškočioti 1 centimetro lakštą, stikline padaryti apskritimus ir dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Išėmus aptepti baltymo ir cukraus pudros plakiniu ir dėti kelioms minutėms į išjungtą orkaitę, kad plakinys išdžiūtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital