Greitos jaunų burokėlių salotos

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Jaunų šviežių burokėlių salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiamos ir maistingos, pilnos naudingų vitaminų ir miktoelementų! Lengvos, bet gana sočios salotos greitai vakarienei! Jei neturite fetos, galima dėti ir Labai greitai paruošiamos ir maistingos, pilnos naudingų vitaminų ir miktoelementų! Lengvos, bet gana sočios salotos greitai vakarienei! Jei neturite fetos, galima dėti ir kitokio minkšto sūrio, žalumynus galima rinktis kokius tik mėgstate, puikiai tiks ir pačių burokėlių lapai, maniškiai buvo truputį apgraužti, todėl naudojau salotų lapus. (...daugiau) Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai burokėlių (jaunų, šviežių, nevirtų)
1 pundelis salotų (arba burokėlių lapų)
80 gramų fetos sūrio
1 sauja graikinių riešutų (ar kitų mėgstamų riešutų)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas balzaminio acto
1 šaukštelis medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Burokėlius kruopščiai nuplaukite, nupjaukite šakneles. Supjaustykite stambiai kubeliais.
2.
Į lėkštę dėkite plėšytus salotų lapus, ant viršaus - burokėlius. Užtrupinkite sūrio, kapotus riešutus, dėkite smulkintą svogūną.
3.
Visus padažo ingredientus išmaišykite ir paragaukite, jei reikia kurio nors ingrediento dėkite kiek daugiau. Apliekite salotas ir iš karto patiekite!
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis