Greitos Cezario salotos su vištiena ir skrebučiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greitos Cezario salotos su vištiena ir skrebučiais
Greitos Cezario salotos su vištiena ir skrebučiais
Greitos Cezario salotos su vištiena ir skrebučiais
Greitos Cezario salotos su vištiena ir skrebučiais
Greitos Cezario salotos su vištiena ir skrebučiais
Greitos Cezario salotos su vištiena ir skrebučiais
Greitos Cezario salotos su vištiena ir skrebučiais
Autorius apie receptą: Šios salotos man yra vienos iš mėgstamiausių. "Cezario" salotų receptų yra įvairių, čia pateikiu tokias, kokias gaminu savo šeimai. Labai paprasti tiek ingridientai, tiek Šios salotos man yra vienos iš mėgstamiausių. "Cezario" salotų receptų yra įvairių, čia pateikiu tokias, kokias gaminu savo šeimai. Labai paprasti tiek ingridientai, tiek gaminimas, o skonis puikus. Rekomenduoju! (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 vieneto vištienos krūtinėlės (trijų puselių)
1 vienetas romaninių salotų
100 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
4 riekelės batono
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
4 šaukštai aliejaus
3 šaukštai citrinų sulčių
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos krūtinėlę nuplauti, pagardinti druska, pipirais ir kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes. Kai iškeps, atvėsinti ir susmulkinti nedideliais kubeliais.
2.
Salotas nuplauti, nusausinti ir suplėšyti mažais gabaliukais.
3.
Batoną supjaustyti kubeliais, suberti ant kepimo skardos ir kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 - 15 minučių, kepant kelis kartus pamaišyti.
4.
Česnaką susmulkinti. Į dubenėlį pilti aliejų, citrinos sultis, dėti garstyčias, česnaką ir gerai išmaišyti.
5.
Į dubenį dėti salotas, vištieną, sūrį ir išmaišyti. Užpilti padažą ir dar kartą permaišyti. Salotas sudėti į salotų indą ir ant viršaus pabarstyti skrebučiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital