Greitos česnakinės krevetės

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greitos česnakinės krevetės
Autorius apie receptą: Tigrinės krevetės su česnaku keptos ant sviesto - labai skanu ir nesudėtinga. Tigrinės krevetės su česnaku keptos ant sviesto - labai skanu ir nesudėtinga. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų krevečių (naudojau tigrines, apytikriai)
1 vienetas žaliųjų citrinų
3 skiltelės česnako (apytikriai)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 pundelis žalumynų (kalendros, krapų ar petražolių)
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Česnako skilteles susmulkinti.
2.
Keptuvę įkaitinti, įpilti aliejaus, įdėti gabaliuką sviesto, česnaką ir pakepti apie minutę iki kol pasklinda aromatas, bet neperkepinkite.
3.
Tuomet į keptuvę sudėti krevetes ir apkepti iš abiejų pusių apie porą minučių iki kol pakeičia spalvą, labai svarbu neperkepti, nes kitaip bus guminės.
4.
Citriną supjaustyti skiltelėmis, žalumynus pasmulkinti.
5.
Į lėkštę sudėti krevetes, sudėti citrinos skilteles, pabarstyti žalumynais. Prieš valgant, ant krevečių išspausti citrinos skiltelės sulčių.
6.
Tiekiau su mango aitriųjų paprikų padažu ir dviejų rūšių namine adžika.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Simona
2023-12-10 23:23
Labai skanu ir greita,pirstus apsilaizyti galima ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital