Greitos bandelės su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Greitos bandelės su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu
Greitos bandelės su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu
Greitos bandelės su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu
Autorius apie receptą: Labai skanios ir paprastos bandelės. Tešlai paruošti nereikia daug laiko, gerai kočiojasi, nereikia jokių papildomų miltų pabarstymui ir yra tikrai labai skani. Žinoma, Labai skanios ir paprastos bandelės. Tešlai paruošti nereikia daug laiko, gerai kočiojasi, nereikia jokių papildomų miltų pabarstymui ir yra tikrai labai skani. Žinoma, įdarą galite pasirinkti pagal savo skonį, bet šis variantas super skanus. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
220 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
120 gramų grietinės (10% riebumo)
1 vienetas kiaušinių (M dydžio)
20 gramų sviesto (ištirpinto)
8 gramai kepimo miltelių
1 žiupsnelis cukraus
pagal poreikį druskos
Įdarui:
120 gramų pievagrybių
60 gramų sūrio (tarkuoto, apytikriai)
50 gramų virto kumpio (apytikriai)
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštas pieno
Pabarstymui:
1 saujelė sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinį, įberti druską ir cukrų, išplakti.
2.
Į dubenį sudėti grietinę, suberti kepimo miltelius, leisti suputoti, tuomet įpilti kiaušinio mišinį, ištirpintą nekarštą sviestą, pamaišyti ir galiausiai įsijoti miltus. Minkyti tešlą 3 - 4 minutes, ji turi būti minkšta, nelimpanti prie rankų. Paruoštą tešlą suvynioti į maistinę plėvelę, įdėti į šaldytuvą 30 minučių.
3.
Pievagrybius supjaustyti mažais gabalėliais, suberti į keptuvę, įberti druskos bei pipirų ir apkepti kelias minutes, tuomet palikti atvėsti.
4.
Virtą kumpį, svogūnų laiškus supjaustyti, krapus susmulkinti, sūrį sutarkuoti. Į dubenį suberti kumpį, svogūnų laiškus, krapus, sūrį, pievagrybius.
5.
Tešlą padalinti į 6 lygias dalis, suformuoti rutuliukus, uždengti maistine plėvele, kad jie nesudžiūtų. Imti po 1 rutuliuką ir iškočioti paplotėlį maždaug 14 cm skersmens, paplotėlį galima suformuoti ir rankomis, nes tešla yra lengvai formuojama. Ant vienos pusės dėti įdaro, kitą pusę užlenkti ir užspausti kraštą.
6.
Atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio, trynį įdėti į dubenėlį, įpilti pieno ir išplakti. Pyragėlius aptepti plakiniu, pabarstyti sezamo sėklomis.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180-190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-35 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital