Greitos avinžirnių salotos su burokėliais

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greitos avinžirnių salotos su burokėliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamos, sveikos ir maistingos salotos - labai skanu lengviems pietums ar vakarienei. Avinžiriniai yra gana sotųs, todėl salotas valgome kaip pagrindinį patiekalą. Greitai paruošiamos, sveikos ir maistingos salotos - labai skanu lengviems pietums ar vakarienei. Avinžiriniai yra gana sotųs, todėl salotas valgome kaip pagrindinį patiekalą. Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų konservuotų avinžirnių (arba virtų)
100 gramų fetos sūrio
1 vienetas burokėlių (naudojau žalią, bet tinka ir virti ar kepti orkaitėje)
2 saujos špinatų
1/4 vieneto rausvųjų svogūnų
1 saujelė pistacijų (nebūtina)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avinžirnius nukošti ir dėti į gilesnę lėkštę.
2.
Burokėlius nulupti ir supjaustyti stambiai kubeliais. Dėti prie avinžirnių.
3.
Svogūną smulkiai sukapoti ir dėti į lėkštę.
4.
Špinatus gerai nuplauti ir nusausinti ir dėti į lėkštę.
5.
Įtrupinti sūrį, dėti smulkintus riešutus, pabarstyti pipirais ir raudonėliu. Apšlakstyti citrinų sultimis ir aliejumi. Išmaišyti. Skanaus!
AUTORIUS: Laima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Liucina
2019-01-11 13:07
Labai skanu ir sotu! Ačiū už receptą :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis