Greitieji čeburekai iš vaflių

AUTORIUS:
Vitalija Gedminaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Greitieji čeburekai iš vaflių
Greitieji čeburekai iš vaflių
Greitieji čeburekai iš vaflių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Tešlai:
200 gramų vaflių
2 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
100 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
Įdarui:
400 gramų faršo
3 skiltelės česnako
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai išplakame kiaušinius, supilame pieną ir plakame toliau, įmaišome miltus, druską, norimus prieskonius.
2.
Į faršą sudedame smulkintus česnakus, krapus, įberiame druskos ir pipirų ir gerai išmaišome.
3.
Vaflius supjaustome kvadratėliais. Imame vaflį, ant jo užtepame faršo, ant viršaus dedame kitą vaflį ir lengvai paspaudžiame.
4.
Pamirkome tešloje ir kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
AUTORIUS: Vitalija Gedminaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital