Greiti žuvies kepsneliai be miltų ir džiūvėsėlių

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Žuvies kotletai be miltų ir džiūvėsėlių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų lydekos filė
250 gramų lašišos filė
1 vienetas kiaušinių (didelio)
0.5 vieneto svogūnų (vidutinio dydžio)
pagal skonį petražolių (smulkintų)
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį česnako miltelių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustome ir apkepame keptuvėje įkaitintame aliejuje. Paliekame atvėsti.
2.
Žuvies filė smulkiai supjaustome, įmušame kiaušinio trynį, suberiame žalumynus, keptus svogūnus, druską, pipirus, česnako miltelius ir gerai viską išmaišome.
3.
Kiaušinio baltymą išplakame iki standžiu putų ir atsargiai įmaišome į žuvies masę.
4.
Keptuvę ištepame aliejui, šaukštu dedame žuvies faršą ir kepame kepsnelius iš abiejų pusių ant nedidelės ugnies.
5.
Patiekiame su mėgstamu garnyru ar salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital