Greiti vištienos kepsneliai su pievagrybių padažu

AUTORIUS:
Indrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greiti vištienos kepsneliai su pievagrybių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
500 gramų vištienos filė
200 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai krakmolo
2 šaukštai majonezo
šiek tiek krapų
šiek tiek prieskonių
Padažui:
400 gramų pievagrybių
200 gramų grietinėlės
0.5 šaukšto miltų
Kepimui:
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos filė supjaustyti kubeliais, sudėti smulkintą svogūną, per burokinę tarką sutarkuotą sūrį ir gerai išmaišyti.
2.
Tada įmušti kiaušinius, suberti krakmolą, majonezą, prieskonius, krapus ir vėl viską gerai išmaišyti. Paruoštą masę dėti į šaldytuvą bent pusvalandžiui.
3.
Kepsnelius kepti keptuvėje, aliejuje, ant nedidelės ugnies, taip, kaip blynus.
4.
Padažui nuplauti ir susmulkinti pievagrybius, pakepti su sviestu ir prieskoniai apie 2 - 3 minutes. Supilti grietinėlę, įberti miltų ir maišyti, kol užvirs ir pradės tirštėti.
5.
Patiekti su bulvių koše ir salotomis.
AUTORIUS: Indrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital