Greiti vištienos kepsneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Greiti vištienos kepsneliai
Autorius apie receptą: Iškepa sultingi, minkštučiai ir labai skanūs. Iškepa sultingi, minkštučiai ir labai skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai vištų šlaunelių (be kaulo, su odele)
pagal poreikį kvietinių miltų
Marinatui:
200 gramų grietinės (neriebios arba jogurto)
1.5 šaukšto sojos padažo (apytikriai)
1.5 šaukšto alyvuogių aliejaus (apytikriai)
2 šaukšteliai garstyčių (neaštrių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį kario prieskonių
pagal skonį česnako miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šlaunelių mėsą nuplauti po tekančiu vandeniu, gerai nusausinti.
2.
Marinatui į dubenį dėti grietinę, garstyčias, sojos padažą, alyvuogių aliejų, berti druską, maltus pipirus, kario prieskonius, česnako miltelius ir išmaišyti.
3.
Paruoštu marinatu įtrinti šlaunelių mėsą. Palikti pasimarinuoti, aš palikau visai nakčiai, bet galite ir trumpiau, pavyzdžiui, ryte pamarinuoti ir pietų metu iškepti.
4.
Paruoštus kepsnius apvolioti miltuose.
5.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti kepsnius ir kepti iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros iki kol iškeps.
6.
Tiekti su norimu garnyru, mes valgėme su grikių koše ir morkų salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital