Greiti vištienos ir žiedinio kopūsto kepsniukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Vištienos ir žiedinio kopūsto (kalafioro) kepsniukai
Vištienos ir žiedinio kopūsto (kalafioro) kepsniukai
Vištienos ir žiedinio kopūsto (kalafioro) kepsniukai
Vištienos ir žiedinio kopūsto (kalafioro) kepsniukai
Vištienos ir žiedinio kopūsto (kalafioro) kepsniukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė
300 gramų žiedinių kopūstų
1 vienetas paprikos
2 vienetai kiaušinių
70 gramų fermentinio sūrio
3 šaukštai grietinės
2 šaukštai miltų
1 šaukštas bulvių krakmolo
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos filė ir papriką supjaustykite mažais kubeliais.
2.
Žiedinius kopūstus padalinkite žiedynais, sudėkite į užvirusį, pasūdytą vandenį ir virkite 5 min. Atvėsusius žiedynus susmulkinkite.
3.
Pridėkite pjaustytų žalumynų-svogūnų laiškų ir petražolių, tarkuoto sūrio, grietinės, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir bulvių krakmolą, paskaninkite druska, pipirais. Viską gerai išmaišykite, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
4.
Sudrėkinkite rankas šaltu vandeniu ir formuokite vidutinio dydžio kotletukus. Kepkite įkaitintame aliejuje po 3-4 min. iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
5.
Iškepusius kepsnelius sudėkite į puodą, uždenkite ir leiskite pastovėti 5 min. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital