Greiti kopūstų blyneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Greiti kopūstų blyneliai
Greiti kopūstų blyneliai
Greiti kopūstų blyneliai
Autorius apie receptą: Kopūstų blyneliai skanūs tiek karšti, tiek šalti. Jie puikiai tinka su įvairiausiais padažais ir mėgstamomis salotomis. Šiuos blynelius taip pat galite patiekti kaip Kopūstų blyneliai skanūs tiek karšti, tiek šalti. Jie puikiai tinka su įvairiausiais padažais ir mėgstamomis salotomis. Šiuos blynelius taip pat galite patiekti kaip užkandį. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas kopūstų (nedidelio, apie 600 - 700 gramų)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų (mažo)
8 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis džiovintų petražolių
1/3 šaukštelio juodųjų pipirų
pagal poreikį saulėgrąžų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).
2.
Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.
3.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.
4.
Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų. Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus!
5.
Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.
Liucija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital