Greiti varškės sausainiai su Rududu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Varškiniai sausainiai su Rududu
Autorius apie receptą: Nepasakyčiau, kad čia kalėdiniai sausainiai, bet norėjosi juos išbandyti, tuo labiau, kad visus produktus turėjau namuose. Tešla paprasta, jos šaldyti nereikia, sausainiai Nepasakyčiau, kad čia kalėdiniai sausainiai, bet norėjosi juos išbandyti, tuo labiau, kad visus produktus turėjau namuose. Tešla paprasta, jos šaldyti nereikia, sausainiai greit pagaminami ir tikrai skanūs! Jei nenorite įdarui dėti kondensuoto pieno, dėkite uogienę ar uogas. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
200 gramų miltų
100 gramų varškės (sausesnės)
100 gramų sviesto (minkšto)
25 gramai cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek vanilės
šiek tiek druskos
Įdarui:
pagal poreikį karamelizuoto kondensuoto pieno ("Rududu")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę pertrinti per sietelį, įberti cukrų, druską, vanilę, įdėti sviestą ir išmaišyti. Suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyti tešlą.
2.
Stalą pamiltuoti, tešlą iškočioti maždaug 4-5 milimetrų storio. Su 8 centimetrų skersmens formele išspausti apskritimus, jei neturite formelės, galite išspausti stikline.
3.
Į apskritimo vidurį dėti po mažiau nei šaukštelį kondensuoto karamelizuoto pieno, užlenkti, suspausti kraštus. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20-25 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital