Greiti varškės piršteliai su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Varškės piršteliai su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų varškės (sausesnės)
100 gramų miltų (apytikriai)
3 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
1 vienetas obuolių (mažesnio)
1 vienetas kiaušinių (nedidelio)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
šiek tiek vanilės
šiek tiek cinamono
šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę ištrinti su cukrumi. Įmušti kiaušinį, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, sudėti vanilę, cinamoną ir gerai išmaišyti. Miltų dėti tiek, kad tešla būtų formuojama - labai neliptų prie rankų, bet ir nebūtų kieta. Jeigu varškė šlapesnė ar kiaušinis didesnis, miltų reikės daugiau.
2.
Į tešlą sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, išmaišyti.
3.
Rankomis iš tešlos iškočioti juostelę ir ją supjaustyti kelių centimetrų ilgio gabaliukais.
4.
Kepti įkaitintame aliejuje. Iškepusius galima sudėti ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų aliejaus perteklių.
5.
Patiekiant apibarstyti cukraus pudra.
Patarimai:
Jei naudosite didelius obuolius, užteks ir 0.5 vnt.
Piršteliams tinka tiek sausesnė, tiek drėgnesnė varškė. Su sausesne jie labiau primins spurgas, o su drėgnesne tešla gali būti kiek skystesnė, todėl gali reikėti vos trupučio daugiau miltų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Alfredas
2020-10-25 20:31
Skaniai čia viskas gaunas, tik va eiliškumas čia blogas. Pirma išplakite kiaušinius, paskui dedi cukrų ir plaki iki kol susidaro tirštoka puta, na o paskui viskas pagal recepta. ATSAKYTI
Monaika
2020-05-05 18:48
Super piršteliai! Tik mano tešla nekočiojama ir kiekvieną formavau imdama į rankas, išteptas aliejumi. Vyras ir sūnus išgyrė iki begalybės :) ATSAKYTI
Margarita
2019-08-17 23:53
Visiškai teisingai neymanoma is šio recepto iškočioti juosteles dadejau truputi daugiau miltų ir vis tiek nesamone, galiausiai sugalvojau su arbatiniu šaukšteliu mesti i įkaitintą alieju gavosi kaip spurgos, skonis neblogas. ATSAKYTI
Ona
2019-08-19 18:31
Miltų kiekis priklauso nuo varškės drėgnumo, čia geriausiai tinka sausa varškė iš maišelių. Jeigu varškė drėgna, tada ir miltų daugiau reikės, ir kietesni piršteliai bus. Taip pat juk ir su varškėčiais būna. Ir obuolį pjaustyti smulkiai reikėtų, kad nebyrėtų pjaustant. Geras receptas, tik reikia miltų kiekį pagal save žiūrėti. ATSAKYTI
Virėja
2019-03-19 16:10
Ne pirmą kartą gaminu ir nepavyksta. Receptas gal ir geras, bet kažkas negerai su proporcijomis: įdėjus 100 gramų miltų neįmanoma ne tik kad rankomis iškočioti juostelę ir ją supjaustyti, bet netgi nukrapštyti tešlą nuo rankų ;) O pasiekus pjaustomos tešlos konsistenciją tešla tampa kieta - mano vyras šį patiekalą vadina "Varškės duona" :D ATSAKYTI
Lina
2018-09-02 19:37
Pabandžiau ir aš, super. Man ir vaikams labai patiko. Ačiū ATSAKYTI
viktorija
2017-09-21 15:01
Aciu labai patiko,tikrai skanu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital